Plan je bezoek

Het museum is open van donderdag t/m zondag van 14 tot 17 uur.

Gesloten op 24, 25 en 31 december 2022 en 1 januari 2023.

Toegang: Een museumbezoek is gratis, uitgezonderd bij bepaalde evenementen (lezingen, museumconcerten,...)

Toegankelijkheid: Het museum is slechts gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Wil je het museum bezoeken met een groep of met je klas?

Met een groep

Gezinnen of groepen met kinderen

Met de klas

Bezoekadres: Henri Decleenestraat 21, B-3600 Genk 
Postadres: Stadsplein 1, B-3600 Genk

Bereikbaarheid:

Met openbaar vervoer:
Op wandelafstand van het station van Genk (ca. 15 minuten) en van halte De Lijn: Genk Shopping Center (ca. 6 minuten), waar onder andere Lijn 45 komend vanuit Hasselt, vanuit Maaseik of vanuit Maastricht stopt.

Met de auto:
E314, afrit 32 (Genk-Oost) richting Genk-centrum, tweede rotonde rechts en vervolgens onmiddellijk rechts de Henri Decleenestraat in. Voor een vlotte bereikbaarheid kan je je GPS best instellen op kruising Henri Decleenestraat en Hulststraat.

Beperkte parkeermogelijkheid aan het museum, te bereiken via de Hulststraat (zijstraat Henri Decleenestraat). Op de site (Portavida) zijn twee ondergrondse parkeergarages: P1 met toegang aan de Weg naar As en P2 onder woonzorgcentrum Toermalien. Gratis parkeren kan op P3, de gratis randparking op het einde van de Europalaan (Molenvijverpark). Wanneer u langs het Molenvijverpark parkeert, steekt u via het zebrapad aan het witte huisje de Europalaan over en via het wandelpad richting Portavida ziet u villa Le Coin Perdu rechts op de helling liggen.