Met een groep

Wil je het Emile Van Dorenmuseum graag met een groep bezoeken? Je kan kiezen uit verschillende formules.

RONDLEIDING MET GIDS

Een rondleiding doorheen het Emile Van Dorenmuseum en de tijdelijke tentoonstelling kost 70 euro (75 euro voor een anderstalige gids). De toegang tot het museum is gratis. Om de kwaliteit van de rondleiding te garanderen worden groepen beperkt tot maximaal 25 personen. 

WANDELING 'NATUUR INSPIREERT'

Meer dan driehonderd landschapschilders zochten vanaf het midden van de 19e eeuw Genk op, aangetrokken door de adembenemende natuur die een onuitputtelijke bron van inspiratie was. Ook vandaag begeestert Genk nog tal van hedendaagse kunstenaars. Tijdens de wandeling 'Natuur inspireert' krijg je het verhaal van beide generaties te horen en te zien. Per groep worden maximum 20 personen toegelaten. Een gids kost 70 euro (75 euro voor een anderstalige gids). De wandeling van ongeveer twee uur vertrekt aan het Emile Van Dorenmuseum en voert je langsheen de Molenvijver, zijn villa's en hedendaagse kunstwerken in de open ruimte.

LIVING HISTORY

Wil je de sfeer van toen niet alleen opsnuiven maar ook beleven? Het kan met Living History. Emile Van Doren neemt je mee terug in de tijd - ergens in de jaren tussen de twee wereldoorlogen - en vertelt in geuren en keuren over zijn leven en zijn band met Genk. Per groep worden maximaal 25 personen toegelaten. Kostprijs is 60 euro.

Reserveren kan via visit@genk.be of +32 (0)89 65 44 90