ERFGOEDDAG - Hoog in de toren, daar is de beiaard thuis Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De beiaard is verbonden met de klanken van een stad en geeft voor velen een thuisgevoel. Wie uit de stad verhuist, mist dat deuntje vaak. Maar welk muzieknummer zing jij uit volle borst mee en geeft jou dat warme thuisgevoel? Zijn er kinderliedjes die je vroeger thuis zong of vandaag de dag nog zingt?
Vraag je favoriete verzoeknummer op voorhand aan en kom live de uitvoering hiervan door de beiaardier bijwonen hoog in de toren! Denk bijvoorbeeld aan het kinderlied 'Eén, twee, drie, vier hoedje van papier' of het meesterlijke lied van Adele 'Hometown Glory'.
Stuur je verzoeknummer vóór 17 april naar beiaard@genk.be en geef even aan of je graag aanwezig wil zijn bij het afspelen van jouw nummer en rond hoe laat dit het best voor jou past. Heb je geen favoriet nummer? Dan ben je ook hartelijk welkom om kennis te maken met onze Genkse beiaard tijdens een geleid torenbezoek. Misschien herken je wel een of meerdere liedjes die gespeeld worden.
Organisatie: Beiaard Genk. In samenwerking met: Dienst Cultuur stad Genk.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sint-Martinuskerk Genk

Informatie

Organisatie

FARO. - Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw