As I walk with beauty - dansvoorstelling

'Muziek en dans geënt op landschap'
De voorstelling in open lucht, op bijzondere plekken in de natuur, wordt gedanst door 3 dansers en gespeeld door 3 muzikanten.
Bijzonder is de manier waarop de voorstelling tot stand komt. Zowel Yentl de Werdt als Martijn Vanbuel laten zich inspireren door verschillende types landschap. Aan de hand daarvan maken ze een verzameling bewegings- en geluidscomposities die als een modulair systeem ingezet kunnen worden.
Bij elk landschap waarin ze de voorstelling spelen, trekken ze als het ware een aantal schuiven open van hun bewegings- en geluids- arsenaal en voegen het op maat van het landschap samen. Zo ontstaat een bijzondere voorstelling, die nooit dezelfde is en altijd op maat van het landschap waarin ze getoond wordt.

AS I WALK WITH BEAUTY is een productie van AYU vzw/Yentl de Werdt/Martijn Vanbuel in coproductie met B-Classic en C-Takt. En met de steun van Regionaal Landschap Kempen en Maasland, Emile Van Dorenmuseum; huis voor landschap en kunst, Stad Genk, stad Hasselt, MoMeNT Festival Tongeren en Natuurpunt.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je tijdig in via emile.vandoren@genk.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Emile van Dorenmuseum. Huis van landschap en kunst

Organisatie

Emile Van Dorenmuseum

Filter op categorie