Living history - 1 oktober & 7 november

Nieuwsgierig naar de verhalen die achter het Emile Van Dorenmuseum schuilgaan, en naar de boeiende geschiedenis van het oude Genck?

Kom dan naar één van de Living History-opvoeringen in het museum.

In het unieke kader van villa Le Coin Perdu kan je het boeiende verhaal van schilder Emile Van Doren of schrijfster Neel Doff leren kennen. Beide hadden een onlosmakelijk band met Genk en zijn landschap.

Een acteur/actrive kruipt in zijn/haar huid, neemt je mee in de tijd, naar het oude Genck, ergens tussen de twee wereldoorlogen en duikt in het persoonlijke verhaal van de schilder of de schrijfster.

In 2017 kan je op zondag 1 oktober 2016 het verhaal van Emile Van Doren ontdekken. En op zondag 7 november 2016 kan je luisteren naar het verhaal van Neel Doff.

Telkens om 16 uur.

Een kaartje kost 4 euro, en kan je reserveren via visit@genk.be of 089 65 44 90.

Deze bijzondere ervaring kan je ook in groepsverband beleven. Kostprijs is 50 euro per groep (maximaal 25 personen). Dit kan elke dag van de week (uiteraard op reservatie), behalve op maandag.